Het Bi-Optical dashboard

U slaat een heleboel gegevens op in uw winkelautomatiseringspakket. Maar wat kunt u daar nu precies mee?


Met onze slimme analysesoftware, filteren en ordenen wij alle relevante informatie uit uw systeem. Deze informatie is goud waard omdat het u laat zien hoe u meer rendement uit uw bedrijf kunt halen. Als u inzicht heeft hoeveel elke medewerker omzet, welke producten het meest worden verkocht en welke het minst, ziet u waar ruimte is voor verbetering. Maar u ziet ook (anoniem) hoe u het doet ten opzichte van andere zelfstandige opticiens. Als bijvoorbeeld blijkt dat u veel minder tweede brillen of maatwerk optiek verkoopt dan uw concullega’s, dan is daar blijkbaar ruimte voor groei.
U ontvangt een inlog voor een dagelijks up to date dynamisch dashboard. Zo ziet u ook meteen wat het resultaat is van eventuele veranderingen. Om het voor u zo makkelijk en werkbaar mogelijk te maken, kunt u gebruik maken van een adviseur. Samen bekijkt u de gegevens en hij laat precies zien welke stappen u kunt zetten om positieve veranderingen te realiseren en uw rendement te verbeteren. 


Door het verbeteren van uw processen en het juist aansturen van de medewerkers, kunt u uw omzet verhogen. Op deze manier levert uw investering in Bi-Optical u een beter rendement op.